Užsiregistruokite ir gaukite  5% nuolaidą!

Prekių pristatymas visoje Lietuvoje ir atsiėmimas

UAB FAKTO AUTOCENTRAS originalių NISSAN detalių internetinėje parduotuvėje nissandalys.lt užsakytas Prekes galite nemokamai atsiimti patys mūsų salone Vilniuje arba Prekes Jums pristatysime Jūsų nurodytu adresu į bet kurią Lietuvos vietą.

Pristatymas nurodytu adresu visoje Lietuvoje

Užsakytas prekes Jums į bet kurią Lietuvos vietą pristatys mūsų partneris UAB „DPD Lietuva“. UAB „DPD Lietuva“ – pirmaujanti Lietuvoje ir viena didžiausių siuntų pristatymo bendrovių Europoje. Ilgametė patirtis ir profesionali komanda užtikrina greitą ir patikimą prekių pristatymą.

DPD kurjeris siuntą Jums pristatys į namus, biurą ar bet kokiu kitu, Jūsų pasirinktu, adresu.

Pristatymo kaina Lietuvoje

Pristatymo kaina priklauso nuo siuntos svorio. Kainos nurodytos € įskaitant PVM:

Svoris Kaina
iki 2 kg 5,75 €
iki 5 kg 6,70 €
iki 10 kg 9,10 €
iki 20 kg 11,50 €
iki 31,5 kg 15,35 €
iki 50 kg 20,13 €
iki 75 kg 24,46 €
iki 100 kg 31,63 €
iki 200 kg 41,71 €
iki 300 kg 56,09 €
iki 400 kg 68,07 €
iki 500 kg 77,67 €
iki 700 kg 97,30 €
iki 1000 kg 119,85 €

Į Kuršių Neriją pristatymas papildomai kainuoja 25 € prie standartinės kainos, apskaičiuotos pagal siuntos tūrį ir svorį.

Siuntos pakuotės apimčių ir svorių apribojimai

Didesnių matmenų ar svorio siuntos pakuotes (kai siunčiamos tokios detalės kaip, kaip pavyzdžiui kėbulo dalys, variklis, pavarų dėžė ir pan.) taip pat pristatysime, bet joms gali būti taikomas didesnis nei apskaičiuotas pristatymo mokestis, dėl kurio sutariama atskirai, susisiekus su pirkėju.

Pristatymo terminai

Užsakymo paruošimo siuntimui arba atsiėmimo salone trukmė priklauso nuo to, ar reikiamų prekių užsakymo metu yra mūsų sandėlyje. Prekių likutis matomas iškart internetinėje parduotuvėje pasirinkus norimą prekę:

  • jei visos prekės yra sandėlyje, tuomet užsakymą siuntimui ar atsiėmimui paruošime per 1 darbo dieną nuo apmokėjimo įvykdymo dienos. Apie paruoštą užsakymą būsite informuoti elektroniniu paštu. 
  • jei visų reikiamų prekių sandėlyje nėra, užsakymą siuntimui paruošime nedelsiant, kai tik gausime. Tai gali užtrukti nuo 3 iki 20 darbo dienų nuo apmokėjimo įvykdymo dienos.

Kurjeris Jūsų užsakymą pristatys per 1-2 darbo dienas (išskyrus Kuršių Neriją) nuo prekės paruošimo dienos. Kurjeris prekes pristato pagal iš anksto numatytą maršrutą, todėl galimybės pasirinkti tikslų pristatymo laiką nėra. Vakare prieš pristatymą gausite SMS žinutę (arba pranešimą į Viber programėlę, jeigu ją naudojate) su siuntos numeriu ir internetine nuoroda. Ją paspaudus galėsite valdyti savo siuntos pristatymą: keisti pristatymo adresą, dieną ar nukreipti siuntą į patogiausią DPD paštomatą. Tai patogu, jei pasikeitė Jūsų planai ir numatytą pristatymo dieną negalite priimti siuntos.

Pristatymo dienos rytą apie numatomą siuntos pristatymo laiką būsite informuotas SMS žinute (arba pranešimu į Viber programėlę, jeigu ją naudojate). Žinutėje bus nurodytas kurjerio atvykimo laiką 1 val. laiko intervalu, pvz. 09:50-10:50.

Atvejų, kai užsakytų prekių nepavyksta pristatyti numatytu laiku, pasitaiko, tačiau retai. Taip gali nutikti:

  • jei užsakomos prekė yra gaminama ir jos nėra gamintojo sandėlyje. Tada gali tekti laukti iki kelių mėnesių;
  • dėl transporto problemų, pašto, kurjerių tarnybos ar kitų trečiųjų šalių kaltės. 

Užsakytas prekes atsiimkite nemokamai UAB FAKTO AUTOCENTRAS atstovybėje

Atsiimant Prekes UAB FAKTO AUTOCENTRAS atstovybėje Pirkėjas turi nurodyti užsakymo numerį ir pateikti galiojantį asmens tapatybės dokumentą. Atsiimti Prekes gali tik pats Pirkėjas. Jei Prekes atsiims kitas asmuo, užsakant Prekes būtent jis turi būti nurodomas kaip Prekių gavėjas (tai galite padaryti komentare prie užsakymo). Jei Pirkėjas yra juridinis asmuo, Pardavėjas turi teisę reikalauti įgaliojimo Prekių atsiėmimui. Atsiimdami užsisakytas prekes salone, patikrinkite prekių būklę ir komplektaciją bei pasirašykite sąskaitą faktūrą.

Užsakytas Prekes būtina atsiimti ne vėliau kaip per 14 (keturiolika) dienų, po to, kai Pardavėjas informavo Pirkėją elektroniniu paštu arba SMS žinute, arba skambučiu apie galimą Prekių atsiėmimą. Jeigu užsakymas apmokėtas iš anksto, neatsiėmus prekės per nustatytą terminą, taikomas prekės saugojimo mokestis (1% prekės vertės už kiekvieną pradelstą dieną). Neatsiėmus prekės per 100 d. nuo saugojimo mokesčio skaičiavimo pradžios, prekės nuosavybės teisė pereina Pardavėjui ir Pardavėjas turi teisę prekės nebesaugoti ir ją utilizuoti. Jeigu užsakymas neapmokėtas iš anksto, neatsiėmus prekės per nustatytą terminą, užsakymas bus atšauktas.

UAB FAKTO AUTOCENTRAS 
Laisvės pr. 1, 03150 Vilnius
Telefonas: +370 5 2357144
El. pašto adresas: pagalba@nissandalys.lt 

Atsarginių dalių skyriaus darbo laikas:
I - V    08:00 - 18:00
VI    10:00 - 15:00
VII    nedirbame

Prekių atsiėmimas

Prekių pristatymo metu, kurjeriui pareikalavus, turėsite parodyti asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą. Priimdami užsakytą siuntą, patikrinkite jos kokybę dalyvaujant kurjeriui. Jeigu pastebėjote pakuotės ir/ar prekės pažeidimą, prekės komplektacijos neatitikimus:

  • nedelsiant praneškite apie tai siuntą pristačiusiam kurjeriui;
  • siuntos pristatymo dokumente pažymėkite, kad pakuotė turi pažeidimų ir kartu su kurjeriu užpildykite pakuotės pažeidimo/neatitikimo aktą;
  • patikrinkite pakuočių viduje esančias prekes ir, jei jos pažeistos, pažymėkite akte;
  • pažeidimus užfiksuokite nuotraukose. Nuotraukos bus reikalingos prekių grąžinimo procedūrai; 
  • jeigu pakuotė nepažeista, dalyvaujant kurjeriui prekių tikrinti nereikia. 

Priėmus užsakytą prekę ir pasirašius siuntos dokumente be pastabų, laikoma, kad siunta pristatyta tvarkingai ir mes neprisiimame atsakomybės dėl:

  • prekių pažeidimų, jeigu tokių pažeidimų atsiradimo pagrindas nėra gamyklinis defektas;
  • prekių komplektacijos neatitikimų, jeigu šiuos neatitikimus galima buvo nustatyti išorinės prekių apžiūros metu.

Jeigu Jūsų užsakyta siunta yra sunkesnė nei 31,5 kg, turėsite padėti kurjeriui ją iškelti iš automobilio.

Reikia pagalbos?
+370 5 2357144
I-V 8:00 - 17:00 val.
susisiekite su mumis
Atsakysime per 2 darbo valandas.

VIN - automobilio kėbulo numeris (Vehicle Identification Number). Jį galite rasti savo automobilio registracijos dokumente.

Prašome pateikti VISUS 17 simbolių, raidės gali būt tiek didžiosios tiek mažosios - nesvarbu.